Politie & Justitie

Verdachte “Alamo” zaak vrijgelaten

De Officier van Justitie van het Openbaar Ministerie BES heeft besloten vanmiddag, 24 mei 2017, de gevangenhouding van de man L.A.C.C. (Bonaire, 1981), verdachte in de zaak “Alamo”, niet te verlengen. Hij komt op vrije voeten maar blijft verdachte bij de hulp bij zelfdoding van het slachtoffer, de 46-jarige Carmen Ramirez. Het onderzoek in deze zaak wordt voorgezet.

De resultaten van het NFI en ander forensisch bewijs leiden er echter toe dat er geen sterke verdenking meer is tegen de man in de zaak van moord/doodslag op 27 februari 2017. Hij blijft verdachte voor het verlenen van hulp bij zelfdoding. Voor dit feit is het echter niet mogelijk om iemand in voorlopige hechtenis te houden. De man blijft ook verdacht van het in het bezit hebben van diverse illegale vuurwapens.

Rocargo
Deel dit artikel