Politie & Justitie

Huiszoekingen en aanhouding op Bonaire

Onderzoek KPCN en OM BES in Rincon

Vanmorgen hebben in het kader van onderzoek “Goud” huiszoekingen plaatsgevonden op drie adressen op Bonaire. Dit onder leiding van een Officier van Justitie (OvJ) van het Openbaar Ministerie (OM) BES. Het betreft een onderzoek in het kader van drugs en vuurwapens.

De huiszoekingen hebben plaatsgevonden op de volgende adressen: Kaya Karaña, Kaya Gobernador Debrot en de Kaya Petronilia. In het kader van het onderzoek is verdachte G.K.E. (1969) aangehouden op het adres Kaya Karaña. De aanhouding is voor Opiumwet en mensensmokkel. Twee andere personen zijn meegenomen en overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. Het vermoeden bestaat dat zij illegaal op het eiland verblijven.

Deel dit artikelRocargoRocargo