Geen categorie

Seminar Subsidie aanvragen

ngo-platform

Afgelopen donderdag vond er een seminar plaats voor stichtingen en verenigingen (NGO’s), georganiseerd door het NGO Platform Bonaire. Het onderwerp was Subsidie aanvragen van A tot Z. De titel was zodanig gekozen om  aan te geven dat het niet alleen om het geld ging, maar vooral ook om allerlei zaken daar om heen. Twee gastsprekers uit Nederland en Curaçao belichtten vanuit verschillende invalshoeken diverse aspecten die NGO’s tegen komen in het proces van subsidie aanvragen.

De eerste gastspreker was Dhr. Bas Pieck van het Nederlandse Kansfonds, die zijn beste tips uit bijna tien jaar ervaring als projectadviseur gaf. Daarna was het woord aan Mw. Janis Vinck, projectmanager vanuit Curaçao, die veel concrete voorbeelden uit de praktijk toelichtte met theorie en tips. Het interactieve programma werd positief ontvangen door de aanwezigen. Er waren enkele tientallen vertegenwoordigers van verschillende sectoren van het sociale veld.

NGO Platform wil graag laten weten dat zij beschikbaar is om NGO’s te helpen bij het opzetten van projecten en activiteiten, het aanvragen van subsidie bij diverse fondsen, het zoeken van vrijwilligers en zaken als promotie. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ngobonaire.org of bellen met 717-2366.

 

Deel dit artikel