Vakantie & Toerisme

25-Jarig jubileum Tourism Corporation Bonaire gevierd

TCB 25 jaar

“Tijdens diner samen met het personeel en Raad van Commissarissen”.

Bonaire, 20 juli 2016

1200

Op zondag 17 juli jongstleden werd herdacht dat de huidige Tourism Corporation Bonaire 25 jaar geleden werd opgericht. Het eilandsbestuur besloot toen om TCB op te richten op grond van de aanbeveling uit het Tourism Strategic Masterplan uit 1988, dat de eerste prioriteit moest zijn was om te komen tot een beter toerismebeleid voor Bonaire. Het toenmalige toeristenbureau moest getransformeerd worden in een toerismecorporatie.

Tegenwoordig, 25 jaar na dato, kan gesteld worden dat TCB inderdaad voldoet aan de doelstellingen en is uitgegroeid tot een krachtige organisatie, die cruciaal is voor de sociaaleconomische ontwikkeling van het eiland. Vanaf het begin heeft de TCB een marktstrategie voor het toerisme opgesteld en uitgevoerd die strookt met de noden en mogelijkheden van Bonaire en die bijgedragen heeft om de kwaliteit van het toeristische product van Bonaire te verhogen door middel van verschillende initiatieven.

Tijdens een diner bij Breezes & Bites Restaurant bij Den Laman Condominiums, werd door de huidige directeur Maurice Adriaens samen met de leden van de Raad van Commissarissen Herbert Domacassé en Michele Knuf en het personeel deze belangrijke dag herdacht. De officiële viering staat gepland voor de maand september aanstaande. Dan zullen tevens twee werknemers die ook 25 jaar in dienst zijn van de TCB in het zonnetje worden gezet.

Ter afsluiting van de avond bedankte de heer Adriaens de aanwezigen voor hun steun en sprak de verwachting uit dat het dynamische team zich zal blijven inzetten voor het welzijn van het toerisme voor Bonaire.

Deel dit artikel