Geen categorie

Schilderij van Hat ladies voor gezaghebber Rijna

schilderij hat ladies

Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna heeft in verband met de viering van ‘Dia di Rincon’ een schilderij van Marilyn-Alcalá Wallé, lid van de Hat ladies cadeau gekregen met de titel ‘Kosecha i Abundansia’ oftewel ‘Oogst en Overvloed.’

Alcala Wallé maakt deel uit van de Hat Ladies, de vijf vrouwelijke leden van deze groep dragen allen een hoed. Alle leden waren bij de overhandiging van het schilderij aanwezig. Gezaghebber Rijna  bedankte de vrouwen voor het cadeau, zij kregen van hem ook een pin opgespeld als blijk dat zij vriendinnen van Bonaire zijn.

Op de foto zijn de leden van de Hat ladies te zien namelijk Marilyn Alcalá-Wallé,  Edna Carlo, Angelique Fredema-Wallé, Lidia Sillie-Gomez en Sharine Mauricio- Hersilia.

Deel dit artikel