Ondernemen & Bedrijven

Voorlichtingsbijeenkomst voor bouwsector

De Arbeidsinspectie houdt op dinsdag 22 september 2015 een voorlichtingsbijeenkomst over veilig en gezond werken in de bouw, bij Kooyman aan de Kaya Korona. Deze bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld om werkgevers en werknemers bij te praten over hoe en waarop de Arbeidsinspectie gaat controleren als het gaat om veilig en gezond werken. Verschillende bouwplekken zijn al bezocht en flyers met informatie over deze bijeenkomst zijn rondgebracht. Grote bouwbedrijven zijn ook telefonisch benaderd. Reden voor deze bijeenkomst is dat er in het najaar van 2015 intensief gecontroleerd gaat worden in de bouwsector door de Arbeidsinspectie.

Ook toeleveranciers, adviseurs en bedrijven die iets kunnen betekenen op het gebied bedrijfsgezondheidszorg, veiligheid in de bouw en bedrijfshulpverlening,  worden uitgenodigd om deel te nemen en hebben de mogelijkheid om hun producten en/of diensten te presenteren. Veilig en gezond werken is immers in ieders belang.

De inloop bij de Kooyman, aan de Kaya Korona, op dinsdag 22 september, is om 16.00 uur met een hapje en een drankje, gevolgd door het officiële gedeelte vanaf 16.30 uur waarna er de gelegenheid is om informeel met uw collega-bedrijven te praten en te netwerken tijdens een borrel vanaf 19.30 uur.    

Gelet op de organisatie en catering is aanmelding noodzakelijk.

U kunt zich als deelnemer tot uiterlijk vrijdag 18 september via de volgende link aanmelden: www.bouw2015.questionpro.com

Wilt u uw producten of diensten onder de aandacht brengen van bouwbedrijven stuur dan een mail naar arbeidsinspectie@RijksdienstCN.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo