Politie & Justitie

Politieagent KPCN aangehouden op verdenking van mishandeling bij aanhouding

KRALENDIJK – De Rijksrecherche heeft vandaag een politieambtenaar van het KPCN aangehouden voor onder andere mishandeling en valsheid in geschrift. Dit volgt op een strafrechtelijk onderzoek naar het handelen van meerdere politieambtenaren bij een eerdere aanhouding van verdachten. In het belang van het lopende onderzoek kunnen er op dit moment geen nadere mededelingen worden gedaan.

Het Openbaar Ministerie en het KPCN benadrukken dat signalen van mogelijke integriteitsschendingen uiterst serieus worden genomen en waar nodig nader onderzocht. De aanpak van integriteitsschendingen blijft altijd prioriteit. Integer politieoptreden is essentieel voor de veiligheid van alle burgers en van groot belang voor de hardwerkende en integere collega’s van het KPCN die zich dagelijks inzetten voor de eilanden en hun bewoners.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo