Luchtvaart & Reizen

Flamingo luchthaven ontvangt goedkeurende accountantsverklaring over jaarrekening 2023

KRALENDIJK- Bonaire International Airport N.V. (BIA) heeft opnieuw een goedgekeurde accountantsverklaring ontvangen over boekjaar 2023. 

De jaarrekening is gecontroleerd door BDO Dutch Caribbean en voldoet aan nieuwe, aangescherpte regelgeving. In het proces heeft BIA samengewerkt met BDO, Deloitte Dutch Caribbean B.V., en diverse collega’s van de luchthaven zelf.

Rocargo

De nieuwe werkwijze heeft onder meer geleid tot een verbeterde wijze om te sparen voor toekomstige investeringen. 

Tevreden

Financieel directeur Reza Asgaral van BIA toont zich tevreden met het bereikte resultaat. “Een goedkeurende accountantsverklaring versterkt het vertrouwen van de aandeelhouder en het publiek in de instelling”. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo