Nieuws van Bonaire

Qredits overhandigt certificaten aan 10 ondernemers-in-spe

De opgetogen geslaagden met vertegenwoordigers van Qredits Bonaire. Foto: Qredits

KRALENDIJK – Afgelopen vrijdag heeft Qredits Bonaire certificaten uitgereikt aan 10 deelnemers die met succes het ‘Small Business Academy’ (SBA) programma hebben afgerond. 

Het 12 weekse programma, gegeven door docenten Maideline Hooi-Martijn en Janou Troeman, en ondersteund door diverse experts, omvatte onderwerpen zoals missie en visie, marktanalyse, marketingstrategieën en financiële planning. 

Deelnemers werkten aan ondernemings- en financiële plannen, die ze presenteerden aan een panel van deskundigen. Met de opleiding wil de financier voor de kleine kredieten het ondernemerschap op Bonaire stimuleren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo