Evenementen

Volle zaal bij lezing over gezonde leefstijl

KRALENDIJK – Fundashon Alzheimer Bonaire organiseerde op 31 mei een drukbezochte informatieavond in Sentro di Bario Amboina, waar de heer Moises Avelaneda, bekend als “Konsehero di salứ,” sprak over de 12 risicofactoren voor dementie en het belang van een gezonde leefstijl.

De avond maakte deel uit van de jaarlijkse bewustwordingscampagnes van de stichting, met dit jaar extra aandacht voor de risicofactoren van dementie. Avelaneda benadrukte het belang van kennis over deze factoren voor familieleden, mantelzorgers en zorgmedewerkers, zodat zij beter voor hun dierbaren kunnen zorgen.

De interactieve sessie werd goed ontvangen door de aanwezigen, die actief deelnamen aan de discussie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo