Politiek & Bestuur

Ook MPB roept op tot stemmen voor Europese verkiezingen

MPB wijst op het belang van Europa voor Bonaire. Foto: EU

KRALENDIJK – De Movementu di Pueblo Boneriano (MPB) roept de stemgerechtigden op Bonaire op om te stemmen bij de Europese verkiezingen die later deze week plaatsvinden.

“Door te stemmen, draagt u bij aan de democratische processen die voor ons eiland van belang zijn. Uw stem heeft invloed op de keuzes die in het Europees Parlement gemaakt worden en op de toekomst van Bonaire”, aldus de MPB. 

Volgens de MPB draagt de EU op verschillende manier bij aan het welzijn van Bonaire, met onder meer financiële ondersteuning, toegang tot markten, onderwijs en training, milieubescherming, toerisme, gezondheidszorg en mensenrechten. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo