Evenementen

Opening Isidel Beach Park Bonaire op 19 mei aanstaande

Het Isidel Beach Park wordt op 19 mei geopend.

Op zondag 19 mei opent het nieuwe publieke recreatiepark Isidel Beach Park officieel om 17.00 uur. Het park, gelegen tussen het Chogogo Resort en Den Laman Condominiums, wordt feestelijk ingehuldigd met muziek van lokale artiesten zoals DJ Jewelz, Foyan Boys, Palu Grandi en Luis Moka.

Vanaf 15.00 uur is het publiek welkom om kennis te maken met het park en de verschillende faciliteiten. Het park biedt bezoekers onder andere toiletten, palapa’s, een groot strand, een barbecueplek en een restaurant. De feestelijkheden worden rond 22.00 uur afgesloten met een vuurwerkshow. Na deze feestelijke opening is het Isidel Beach Park permanent toegankelijk voor iedereen.

Lees hier meer over de geschiedenis van het Isidel Beach Park Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo