Economie

Nieuwe ‘Pier Dos’ Karel’s Beach Bar opent binnenkort

Foto: Facebook Pier Dos Bonaire

KRALENDIJK – Ondanks veel vertraging, lijkt de nieuwe pier genaamd ‘Pier Dos’ van Karel’s Beach Bar binnenkort te worden geopend. Volgens een medewerker van het restaurant zullen binnenkort de eerste drankjes worden geschonken. Aan de huidige populaire pier is een stuk aangebouwd. Dit gedeelte heeft aansluiting gekregen met het nieuwe gedeelte.

In 2022 liet de eigenaar van Karel’s Beach Bar nog weten dat de weg naar een vergunning en dus de voltooiing van het project erg lang had geduurd. Toch hield Karel hoop. ‘Ik hoop dat het project in augustus 2022 wordt opgeleverd’, liet de eigenaar toentertijd weten. Het project lijkt nu in mei 2024 afgerond te worden.

Rocargo

Afgelopen week leek de pier al te worden geopend. Maar volgens goed ingevoerde bronnen, bleken een aantal vergunningen nog niet op orde te zijn. Ondanks een poging om hierover duidelijkheid te krijgen, heeft eigenaar van Karel’s Beach Bar geen informatie gegeven.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo