Bonaire

Hoofd Communicatie Lucia Beck neemt afscheid van collega’s RCN

Lucia Beck (m), te midden van al haar inmiddels voormalige collega’s van de communicatieafdeling. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Op maandagavond heeft het voormalige hoofd Communicatie van de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) afscheid genomen van collega’s en mensen met wie zij tijdens haar 13 jaar bij de Rijksdienst samenwerkte, waaronder leden van de lokale pers. 

Diverse collega’s hielden een toespraak, waarbij zij niet konden voorkomen dat hier en daar een traantje moest worden weggepinkt. Beck werd alom geroemd voor het feit dat zij er altijd was voor iedereen en voor haar enorme werklust. Ook voormalig hoofd van RCN en plaatsvervangend Rijksvertegenwoordigers Jan Helmond had niks anders dan lof voor Beck.

Beck zelf hield ook een toespraak, waarin ze terugkeek op het bescheiden begin van haar rol binnen RCN en diverse hoogtepunten over de jaren. Ook vroeg Beck een stilte van een minuut om haar recent overleden moeder, Mamita Fox, en haar collega Carla de Konink te herdenken. 

Nieuwe baan

In haar nieuwe baan zal Beck als Programmamanager Slavernijverleden leiding geven aan de inspanningen van het Koninkrijk om invulling te geven aan de eerste concrete stap na de komma van de excuses van 19 december 2022.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo