Onderwijs

Qredits Bonaire vertelt MBO-studenten over ondernemen

MBO-studenten luisteren naar de trainers. Foto: Qredits

KRALENDIJK – Eerder deze week is Qredits op begonnen met het ‘BeYourOwnBoss’ programma van Qredits voor MBO-studenten op Bonaire. 

Veertien studenten van verschillende opleidingen nemen deel aan dit programma, met als doel om meer te leren over ondernemerschap. Het programma, ontwikkeld door de kredietverlener, biedt studenten de kans om ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en een ondernemingsidee uit te werken met behulp van een ‘Business Model Canvas’. 

De lessen worden gegeven door Qredits coach Daimandra Frans, zelf ook onderneemster. Tijdens het programma komen verschillende aspecten van ondernemen aan de orde, zoals het identificeren van ondernemerskwaliteiten, concurrentieanalyse en financiële planning. 

Dromen waarmaken

Het programma duurt 8 weken en zal na school- en stagetijden plaatsvinden bij Qredits. Het ‘BeYourOwnBoss’ programma biedt studenten de kans om hun ondernemersdromen waar te maken, met ondersteuning van Qredits en andere financiers. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo