Politie & Justitie

Aanhouding voor rijden onder invloed en bekeuringen voor verkeersovertredingen

KRALENDIJK – Op vrijdag 12 april, omstreeks 21:20 uur, heeft de politie van Bonaire een 23-jarige man op de Kaya Amsterdam aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De verdachte raakte om nog onbekende redenen een verkeersbord en kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom aan de kant van de weg. Tijdens de controle vertoonde de man duidelijke tekenen van alcoholgebruik. Een blaastest wees uit dat hij de toegestane limiet had overschreden. Hij werd gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse, waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

In de periode van maandag 25 maart tot maandag 15 april zijn er tijdens verkeerscontroles in totaal 8 bekeuringen uitgeschreven voor rijden zonder helm, 17 bekeuringen voor rijden zonder geldig rijbewijs, 2 bekeuringen voor het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden, 12 bekeuringen voor rijden zonder geldige verzekering, 3 bekeuringen voor rijden zonder kentekenplaat, en 2 bekeuringen voor rijden zonder veiligheidsgordel.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo