Consumenten

Nieuw beleid Bondigro na klachten

KRALENDIJK – Supermarkt Bondigro heeft beloofd zich in te zetten voor het aanbieden van betaalbare producten uit de basismand en medewerking te verlenen aan prijsvergelijkingen. Dit laat Fundashon Tienda pa Konsumido Boneriano weten in een schrijven aan de pers.

Deze toezegging volgde op een overleg tussen de nieuwe directie van Bondigro en de consumentenorganisaties UNKOBON en FTPKB. De klachten, die voornamelijk via social media en het “Meldpuntprijzenverhogingen” werden geuit, betroffen forse prijsstijgingen sinds de overname door Bonaire Discount Grocery.

Bondigro erkende de klachten en heeft uitgelegd dat na de overname uitdagingen zijn aangepakt om het bedrijf gezond te houden. Bondigro zegt ernaar te streven de meest betaalbare supermarkt te blijven, met aandacht voor de financiële druk door gestegen import- en personeelskosten.

Aanbod

De supermarkt zegt ook bezig te zijn met een reorganisatie om haar aanbod beter af te stemmen op de behoeften van de lokale bevolking, met een focus op betaalbaarheid en het aanbieden van producten die populair zijn bij de Bonairiaanse gemeenschap.

1200
Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo