Nieuws van Bonaire

WINAIR op schema met afbetaling Corona-lening aan Nederland

Een vliegtuig van WINAIR op de luchthaven van St. Eustatius. Foto: BES-Reporter

PHILIPSBURG – De financiële prestaties van de Bovenwindse luchtvaartmaatschappij WINAIR zijn in het jaar 2022 sterk verbeterd. Dat blijkt uit de jaarrekening over 2022 die deze week  door het bedrijf werd overhandigd aan de minister van Financiën van Sint-Maarten. 

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Georges Greaux Jr. zegt dat WINAIR op koers ligt om de lening, die het in de coronaperiode kreeg van de Nederlandse Staat, aan het eind van 2023 volledig te hebben afgelost. 

Trots

De RvC-voorzitter is trots op de door het bedrijf geleverde prestatie. “Dit is te danken aan solide financiële planning en de inzet van ons toegewijde personeel. Deze elementen hebben van WINAIR een koploper gemaakt als het gaat om de regionale luchtvaartindustrie”, aldus Greaux. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo