Nieuws van Bonaire

TCB erkent wederom mensen binnen het Bonaire Friends-programma

KRALENDIJK – Wederom is een aantal mensen dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de toeristensector op Bonaire erkend door Tourism Corporation Bonaire (TCB). Via het Bonaire Friends-programma werden zij in het zonnetje gezet. Deze keer werden Farid Ayubi, Zoey, Fra en Dora erkend binnen het programma.

Farid Ayubi hielp een vrouw met een enkelblessure die hij onderweg, tijdens het uitvoeren van een tour, tegenkwam. Zoey leverde goede service en toonde oprechte aandacht voor haar gasten in een horecagelegenheid.

Fra toonde buitengewone empathie aan een bezoeker die naar Bonaire was gekomen om afscheid te nemen van een dierbare. Dora verwelkomt al twintig jaar alle aankomende gasten met een lach bij het autoverhuurbedrijf waar zij werkzaam is.

Het Bonaire Friends-programma belicht de buitengewone individuen die bijdragen om van Bonaire een werkelijk uitzonderlijke bestemming te maken. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen verhalen, foto’s en video’s van uitzonderlijke ontmoetingen met de lokale gemeenschap te delen. Dat kan via de speciale Bonaire Friends-pagina.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo