Nieuws van Bonaire

Drijvend zeezwembad Bonaire nu al in trek

Enkele jongeren en bezoekers maken op woensdag al gebruik van de nieuwe drijvende gedeeltes. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Het is nog verre van af, maar de blokken die uiteindelijk een drijvend zwembad in zee moeten gaan vormen, zijn nu al een trekpleister. 

Toch is het project nog verre van af. Volgens informatie van INDEBON is de aanleg van het drijvende gedeelte nog maar de eerste fase van het project. Als onderdeel van het project zal ook nog een helling worden aangelegd voor rolstoelgebruikers, wordt het Parke Tului, waarvoor het zwembad ligt verder geoptimaliseerd en komen er parkeerplaatsen. 

Vooral de jeugd heeft geen boodschap aan het feit dat het project nog niet voltooid is. Verschillende jongeren en een enkele verdwaalde toerist maakten op woensdagmiddag al druk gebruik van de nieuwe trekpleister. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo