Nieuws van Bonaire

Weersvoorspelling voor de ABC-eilanden deze week

KRALENDIJK – Deze week worden twee tropische golven verwacht, die lokaal voor enkele buien en een lichte kans op onweer kunnen zorgen. De meeste activiteit wordt morgen rond Curaçao en minder op Aruba verwacht, terwijl ook Bonaire enige weersinvloeden kan ervaren.

Vandaag hebben we een gedeeltelijk bewolkte, heiige lucht door Saharazand, dat naar verwachting tegen woensdag zal afnemen. De wind is vandaag matig tot sterk, neemt af tot woensdag, maar zal tegen het einde van de week weer toenemen. De temperaturen variëren deze week tussen maxima van ongeveer 32 graden Celsius en minima van rond de 27 graden Celsius.

Voor de meest recente weersinformatie kunt u terecht op de Facebookpagina van het Caribbean Weather Center.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo