Nieuws van Bonaire

Zaterdag “Safety Day” bij Jong Bonaire

KRALENDIJK – Het evenement dat zich richt op veiligheid vindt aanstaande zaterdag 24 juni plaats bij Jong Bonaire, waar diverse organisaties zullen samenkomen om het belang van veiligheid te onderstrepen. De aanvangstijd is 10:00 uur ’s ochtends en het eindigt om 2:00 uur ’s middags.

Op het evenement zullen diverse organisaties, waaronder Brandweer, Politie, Ambulance, Toezicht & Handhaving, WEB, ENNIA en Total Safety First, informatieve demonstraties geven en het publiek over veiligheidsmaatregelen informeren.

Gedurende de dag kunnen bezoekers genieten van demonstraties, waaronder het blussen van branden, het vervoeren van een slachtoffer en de arrestatie van een verdachte. Deze demonstraties bieden inzicht in de werkwijze van de hulpdiensten en hoe zij te werk gaan bij noodsituaties.

De dag wordt geopend door gedeputeerde Hennyson Thielman. Zijn aanwezigheid onderstreept het belang van veiligheid op ons eiland en benadrukt de inzet van de lokale autoriteiten om de veiligheid van de gemeenschap te waarborgen. De toegang is gratis.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo