Nieuws van Bonaire

Dominicaans Sky High Aviation royaler met toegestane bagage

Een Embraer 145 van Skyhigh Domincation op de luchthaven van Aruba | Foto: BES-Reporter.com

KRALENDIJK – Sky High Airlines uit de Dominicaanse Republiek, dat onder meer vliegt tussen de Dominicaanse Republiek en de drie ABC-eilanden, is royaler geworden als het gaat om het aantal kilo bagage dat mag worden ingecheckt.

Passagiers op alle routes mogen voortaan een koffer inchecken die maximaal 32 kilogram mag wegen. Eerder was dit beperkt tot een gewicht van 23 kilo. 

Hoewel de in het jaar 2012 opgerichte luchtvaartmaatschappij een moeilijke start kende, groeit zij de afgelopen jaren voorspoedig. De carrier vliegt inmiddels al naar negentien bestemmingen in de regio en de Verenigde Staten. Inmiddels bestaat de vloot van Skyhigh uit relatief moderne Embraer 145-toestellen met 50 zitplaatsen en Embraer 190-toestellen met 100 zitplaatsen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo