Advertentie

Aanbesteding verbouwing huisvesting Hato WEB Bonaire | Advertentie

ACHTERGRONDINFORMATIE

Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V. (WEB) is voornemens de werkplaats, gelegen op het Hato terrein, te verbouwen tot kantoorgebouw zodat de verschillende businessunits, gedeeltelijk of in zijn geheel, op één locatie gehuisvest kunnen worden. Voor de gunning van dit project organiseert WEB een openbare aanbesteding.

De start van het project staat gepland voor het derde kwartaal van 2023 en dient bouwkundig binnen 12 kalendermaanden afgerond te zijn.

DE OPDRACHT

Het realiseren van een verbouwd kantoorgebouw van ca. 600 BVO (Brutovloeroppervlakte) die ruimte moet bieden aan meer werkplekken en met de mogelijkheid van flexibele werkplekken. Het gebouw dient een voorbeeldfunctie te hebben op het gebied van duurzaamheid: het bewust toepassen van duurzame materialen en innovatieve oplossingen om het gebouw energiezuiniger te maken. Ook dienen er veilige looproutes aangelegd worden op het terrein.

De scope van de opdracht omvat de bouwkundige en werktuigbouwkundige realisatie inclusief elektrotechnische installaties.

WAAR IS WEB NAAR OP ZOEK?

WEB is voornemens één (hoofd)aannemer te contracteren voor de uitvoering van deze werkzaamheden. Naar aanleiding hiervan organiseert WEB een openbare aanbesteding.

HEEFT U INTERESSE?

Voor verdere projectdetails, informatie over de aanbestedingsprocedure en aanmelding kunt u een e-mail sturen naar: procurement@webbonaire.com. U ontvangt vervolgens de aanbestedingsdocumenten. U wordt verzocht uw interesse, uiterlijk 14 juni 2023 om 11:00 uur (lokale tijd Bonaire), kenbaar te maken.

Deel dit artikel