Bedrijfspagina

Real Dutch Bakery, dé bakker van Bonaire

Real Dutch Bakery is de meest verse bakkerij van Caribisch Nederland op Bonaire. Tegenover het buurtcentrum in de wijk Nort di Saliña vind je hun knusse bakkerij waarin iedere dag wordt gebakken. Al het lekkers vliegt als zoete broodjes over de toonbank.

Thuis bezorgd

Voor vers brood kun je van maandag tot en met zaterdag terecht tussen 6:00 uur en 12:00 uur bij Real Dutch Bakery. Het is ook mogelijk om online jouw brood te bestellen via het bestelformulier. Bestel je voor meer dan $10,- dan wordt je bestelling gratis thuis bezorgd. De bezorgdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag.

Iedere dag de beste kwaliteit

Eigenaar Arjen begint iedere dag ’s nachts al om de lekkerste en beste broden te bakken. Hij is een gepassioneerde, vrolijke bakker die streeft naar kwaliteit, iedere dag opnieuw. Hij wordt hierbij geholpen door Sjouke. De bakkerij is vernieuwend, daarom zie je met regelmaat heerlijke toevoegingen aan het brede assortiment. Ook de “specials” die voorbij komen zijn erg lekker en zeker een ritje naar de bakkerij waard! Wil je de specials niet missen? Houd dan de Facebookpagina van de Real Dutch Bakery in de gaten.

Vers brood en nog veel meer

Ben je een brood liefhebber dan weet je deze winkel zeker te waarderen, elke dag koop je hier vers ambachtelijk gebakken brood! Maar het assortiment van de Real Dutch Bakery heeft nog veel meer te bieden dan alleen brood, zo vind je er bijvoorbeeld muffins, koffiebroodjes, saucijzenbroodjes, croissants, suikerbrood en allerlei andere lekkernijen. Ook vind je er seizoensgebonden en- speciaal voor de feestdagen gemaakte producten. Simone staat met veel plezier klaar om je te helpen

Reviews

Wat enkele klanten schreven over de Real Dutch Bakery

⭐⭐⭐⭐⭐Marco Schoen
“Hoewel niet authentiek Bonaire, wel een superfijne aanvulling op het assortiment. Altijd van goede kwaliteit en fijne sortering. Als je vers en goed brood zoekt is dit wel de place to be.

⭐⭐⭐⭐⭐Marjolijn Aarts
Altijd heerlijk vers brood en luxe broodjes

Contact en openingstijden

Openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 6.00 uur tot 12 uur. Zondag is de bakkerij gesloten. Bestel je brood 24/7 eenvoudig online

Real Dutch Bakery

Adres : Kaya Cacique 16
Telefoon : +599 701 8268

Deel dit artikel