Restaurant Nieuws

In mei weer nieuwe editie Bonaire Culinair

KRALENDIJK – In mei vindt er een nieuwe editie van Bonaire Culinair plaats op Bonaire. Van 19 mei tot en met 2 juni 2022 kunnen verschillende restaurants, lunchrooms en foodtrucks meedoen aan dit 15 dagen durende evenement. Zij zullen tijdens deze periode hun culinaire kunsten laten zien en hun gasten een speciaal menu aanbieden tegen een vaste prijs.

Bij de deelnemende restaurants is er de mogelijkheid om voor US$ 33 een 3-gangen diner te krijgen. Een 2-gangen lunch zal bij de lunchrooms US$ 22 kosten en foodtrucks bieden een foodtruck special aan voor US$ 11.

Eric Gietman voorzitter van de Culinary Committee zegt: “Bonaire Culinair is keer op keer een groot succes gebleken. Het is een leuke manier om bewoners en bezoekers kennis te laten maken met jouw restaurant, lunchroom of foodtruck. Ik nodig dan ook iedereen die iets te bieden heeft op het gebied van eten en drinken uit om mee te doen aan de volgende editie.”

Kans

Bonaire Culinair is een evenement om het heerlijke eten en drinken van het eiland te promoten. Dit evenement is voor restaurants, lunchrooms en foodtrucks de uitgelezen kans om te laten zien wat ze te bieden hebben aan onze bewoners en bezoekers. Laat het ons weten als je met jouw restaurant, lunchroom of foodtruck mee wil doen aan Bonaire Culinair via contact@Bonaire-Culinair.com !

Bonaire Culinair is een initiatief van BONHATA, gesteund door de Bonaire Restaurant Association (BRA) en Tourism Corporation Bonaire (TCB) en mogelijk gemaakt door The Cadushy Distillery.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo