Bonaire

Succesvolle speed meet ‘Ban traha den Turismo’

KRALENDIJK – De eerste speed meet die Plenchi di Trabou, BONHATA en TCB afgelopen donderdag hebben georganiseerd om lokale werkzoekenden en werkgevers in de toerismesector samen te brengen, was een succes.

Maar liefst 22 werkgevers maakten bij Jong Bonaire kennis met lokale werkzoekenden. Werkzoekenden konden ter plekke hun CV updaten en printen en hadden in korte tijd verschillende kennismakingsgesprekken. Hotels, resorts, duikscholen en horecazaken namen 6 kandidaten direct aan tijdens de speed meet en maakten 37 afspraken voor vervolggesprekken, meeloopdagen en in house trainingen.

Susan Willems, manager Plenchi di Trabou: “Met deze speedmeet hebben we de eerste stap gezet om tegemoet te kunnen komen aan de dringende vraag naar personeel vanuit de toerismesector en aan het vergroten van de kansen van werkzoekenden op het eiland.”

Werkzoekenden die de speedmeet ‘Ban traha den Turismo’ hebben gemist, kunnen zich nog steeds melden bij Plenchi di Trabou.

Deel dit artikel