Advertentie

Verser dan vers: B for Bagel! Nu open!

Op de website stond lange tijd ‘opening soon’. Maar nu is het zover. Een lekker ontbijtje, geurige koffie met bagels of taart … vanaf nu kun je voor dit alles terecht bij B for Bagel. De nieuwe place to be met de grootstedelijke vibe van New York of Amsterdam. Kom genieten van een verse bagel en ervaar het zelf!

Ryan, Nina en Famke Jansen openen hun bagelrestaurant in Kralendijk. De broer en zussen hebben ervaring in de horeca in Amsterdam. Ryan volgde de hotelschool en Famke werkte als assistent-bedrijfsleider bij een bagelrestaurant in Amsterdam. Het ondernemen is hen niet onbekend: het zijn de kinderen van Nancy en Arthur Klootwijk van beveiligingsbedrijf Delta Security. 

Heerlijke cheesecake, breakfast yoghurt bowls, bagels met zalm: op het Instagramaccount van de jonge ondernemers zijn al veelbelovende foto’s te zien van wat er allemaal op het menu staat.

‘Support your locals’: dat is waar B for Bagel in gelooft. Het restaurant onderscheidt zich door uitsluitend verse producten te gebruiken, zoveel mogelijk lokaal vervaardigd of ingekocht. Elke dag worden de bagels vers gebakken in de bakkerij van Fresh Supplier Bonaire. De groenten en kruiden komen van kwekerij Bon Terra op Bonaire. Bijna alles bij B for Bagel wordt zelf gemaakt. En dat proef je!

Op zondag is B for Bagel open voor brunch uitsluitend open op reservering, van 9.00 tot 14.00 uur.

Verder zijn ze elke dag geopend van 7.00 uur tot 15.00 uur

B for Bagel is gevestigd in het gebouw van Negenstraatjes winkel 8, Kralendijk (op het plein van de parkeerplaats in Playa). 

Reserveringen gaan via de website of bel of app naar nummer:  +599 7013627

www.bforbagel.com

Deel dit artikel