Nieuws van Bonaire

WINAIR introduceert meer vluchten

CN-Express vliegt voorlopig door

Philipsburg –  Na de succesvolle introductie van WINAIR vluchten tussen St. Maarten en de ABC eilanden in 2018, heeft WINAIR zich ontwikkelt als de enige luchtvaartmaatschappij die alle Caribische eilanden van het Nederlandse Koninkrijk verbindt.

Per 15 April zal WINAIR het aantal vluchten verhogen tussen Aruba, Bonaire en Curacao, evenals een additionele dienstverlening naar de Dominicaanse Republiek en Haiti vanaf Curacao.

WINAIR introduceert een dagelijkse verbinding tussen Aruba en Curacao en biedt vervolgens vijf dagen in de week vluchten tussen Bonaire en Curacao. Dit geeft klanten de mogelijkheid om de zogeheten “day trips” van Aruba of Bonaire naar Curacao te maken.

WINAIR zal respectievelijk  vanaf 15 April, ook, 3 directe vluchten van Curacao naar de Dominicaanse Republiek en 2 directe vluchten naar Haiti per week uitvoeren.  De vluchten vanaf Aruba en Bonaire zullen een vlotte verbinding hebben met de bestemmingen Santo Domingo en Haiti.

Dankzij de toewijding van de medewerkers van WINAIR hebben we betrouwbare en stabiele service kunnen bieden naar onze bestemmingen. WINAIR is erg dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten hebben getoond in het produkt. We hopen onze klanten nog beter van dienst te zijn en meer gemak te bieden met de introduktie van deze additionele vluchten en frequenties. Bezoek alstublieft uw favoriete reisbureau of fly-winair.sx online voor reserveringen en meer informatie.

Deel dit artikel