Nieuws van Bonaire

Politieberichten van woensdag 8 augustus tot en met vrijdag 10 augustus 2018

 

Op woensdag 8 augustus vond omstreeks 12.30 uur een aanrijding tussen een auto en scooter plaats op de Kaya Nikiboko Zuid. De auto heeft bij het verlaten van de parkeerplaats van een supermarkt, het verkeersbord “verboden links af te slaan” genegeerd, waardoor er een gevaarlijke situatie voor het overig verkeer ontstond. Hierdoor heeft de bestuurder de aankomende scooter, welke op de voorrangsweg reed, niet gezien en ontstond botsten ze. De bestuurder van de scooter klaagde over inwendige pijn, pijn aan de schouders en aan de benen/voeten. Het slachtoffer had gelukkig wel een helm op.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die geparkeerd stond bij de duiklocatie Jeff Davids Memorial aan de Kaminda Turisko. Vanuit de auto zijn onder andere een duikcomputer van het merk Suunto, twee telefons van het merk Samsung S7 en verschillende documenten.

Later in de avonduren werd weer een aangifte van diefstal vanuit een auto gedaan. Vanuit de auto, die geparkeerd stond bij een appartementencomplex aan de Kaya International, zijn , tussen 14.35 uur en 15.45 uur, onder andere een koelbox met inhoud en diverse sleutels weggenomen.

Op dezelfde avond werd aangifte gedaan van diefstal in een wonig aan de  E.E.G. Bulevar 52.  Vanaf hier zijn onder andere twee iPads, een rugzak van het merk North Face, een zonnebril van het merk Gucci en diverse bankpasjes weggenomen. De daders zijn de woning binnengekomen door de openstaande deuren van de woning. De bewoners waren op de bovenverdieping aanwezig terwijl de inbraak beneden plaatsvondt.

Op donderdag 9 augustus kreeg de politiecentrale omstreeks 21.25 uur melding dat er twee meisjes van een scooter zijn gevallen op de Kaya Caiquetio. Bij aankomst van de patrouille lagen de twee slachtoffers op de grond. Eén klaagde van inwendige pijn en de andere klaagde ook van inwendig pijn, had schaafwonden op haar rug, been en armen en had ook een kapwond achter haar hoofd. De ambulance heeft beide slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De scooter waarvan ze waren gevallen was nergens te bekennen.

Deel dit artikel