Bonaire

Mw Barbara Statie is 100 jaar geworden

Kralendijk – Op maandag 4 december heeft mw Barbara Statie uit de wijk Antriol de mooie leeftijd van 100 jaar bereikt. Ter gelegenheid hiervan is gezaghebber Edison Rijna op dinsdag 12 december bij mw Statie op bezoek geweest in de Kas di Kuido, waar hij haar aantrof omringd door haar kinderen en andere familieleden. Namens het Bonairiaanse eilandsbestuur heeft de gezaghebber mw Barbara Statie gefeliciteerd en haar een verjaardagsmand met inhoud overhandigd, waarbij hij vertelde dat mw Statie’s leeftijd nu de dubbele is van die van Rijna zelf. De gezaghebber heeft ook alle familieleden van mw Statie gefeliciteerd, waarna hij alle ouderen die in de Kas di Kuido van Fundashon Mariadal verblijven persoonlijk ging groeten.   

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo