Bonaire

Feestelijke opening van het Bedrijvenloket KvK!

KvK Bonaire lanceert per 10 oktober 2017 een geheel nieuwe service in de vorm van het Bedrijvenloket. Als vast onderdeel van het Ondernemershuis Bonaire zal de KvK vanaf die datum ook beschikbaar zijn voor vragen van ondernemers rondom zakelijke vergunningen. Naast concreet advies over uw rechten en plichten rondom de vergunningen zal het Bedrijvenloket u ook helpen bij het invullen van de benodigde formulieren indien u dat wenst. De uitgebreide service zal verleend worden in het Papiaments, Spaans, Engels en Nederlands.

Met de invoering van het Bedrijvenloket zet de KvK de lijn voort van het opzetten van een Ondernemershuis op Bonaire. Meer en meer activiteiten en service achter dezelfde voordeur zodat ondernemers meer tijd over houden om te ondernemen.

Indien u aanwezig wenst te zijn bij de opening op 10 oktober 2017 dan bent u van harte uitgenodigd. Stuurt u een mail naar bis@kvkbonaire.com om u aan te melden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo