Onderwijs

Hoogste punt renovatie gebouw San Luis Bertran School

Op dinsdag 25 april was het even feest bij San Luis Bertran School in Rincon, want het ‘hoogste punt’ is bereikt.

Juf Jane Lo-A-Njoe en juf Tica Koeks hebben een vlag geplaatst op het hoogste punt van de school onder toeziend oog van Nolly Oleana (RCN/OCW), gedeputeerde mevrouw den Heyer en leraren en leerlingen van Kolegio San Luis Bertran.

Het schoolcomplex bestaat uit vijf gebouwen, die zeer ingrijpend worden gerenoveerd. Dit betekent dat de dakconstructies volledig vernieuwd worden maar ook de plafonds, het tegelwerk en de sanitaire voorzieningen. De school word waarschijnlijk medio einde van de grote vakantie in gebruik genomen.

De renovatie wordt uitgevoerd door het lokale aannemersbedrijf APA Construction NV, het ontwerp is van Jacobs Architekten NV.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo