Geen categorie

1500 mensen doen mee met Bon Doet

Kralendijk, Vrijdagochtend is de zevende door het NGO Platform georganiseerde vrijwilligersactie van start gegaan.

In haar toespraak heeft gedeputeerde Nina den Heyer te kennen gegeven dat  vrijwilligerswerk van groot belang is voor onze gemeenschap. Het helpt ons allerlei zaken in de samenleving te organiseren en te onderhouden.

Gezaghebber Edison Rijna heeft naar voren gebracht dat wij niet moeten vergeten dat Bon Doet een initiatief is van het NGO Platform dat hier op Bonaire begonnen is en dat vandaag de dag onze zustereilanden ook een Aruba Doet en een Cura Doet hebben.

De gezagsdrager bedankt de jongeren van de FORMA en ook alle organisaties die dit jaar meedoen met Bon Doet.

Met het aftellen van drie naar één roept iedereen heel hard ON om zo het startsein voor deze dag te geven.   

Deel dit artikel