Vakantie & Toerisme

Bekend sportmerk O’Neill gaat Bonaire promoten

Bekend sportmerk O’Neill gaat Bonaire promoten

Foto: Monique Meijer, de HAVO1 klas kreeg afgelopen maandag voor het eerst surfles op Sorobon.

Tourism corporation Bonaire heeft met het wereldberoemde surfmerk O’Neill een aantal opvallende en innovatieve marketingacties op stapel staan in 2017. Zo komt O’Neill met een team van 5 personen een film maken over onder meer het wind- en kitesurfen op Bonaire. De documentaire zal onder meer via diverse online media worden gepromoot en zo zal Bonaire in verschillende landen veel aandacht krijgen. De Bonaire promotie komt ook onder de aandacht van het grote Nederlandse sportketen, Bever.

Verschillende ondernemers en surfliefhebbers van Bonaire hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. O’Neill zal ook een project opstarten met de scholengemeenschap Bonaire en leerlingen betrekken bij hun project. Daartoe heeft op maandag 13 februari een surfles plaatsgevonden voor 19 leerlingen door het team van O’Neill bij Jibe City. Ook lokale top-surfer Amado Vrieswijk was hierbij aanwezig.

Bonaire is internationaal bekend als duikbestemming en ook steeds meer toeristen ontdekken het eiland om te gaan windsurfen en kitesurfen. “We vinden het belangrijk om de populaire sport op Bonaire meer onder de aandacht te brengen van een groeiende doelgroep wind- en kitesurfers” ”, aldus de heer Maurice Adriaens, directeur Tourism Corporation Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo