Geen categorie

Minister van defensie op bezoek bij gezaghebber Rijna

bezoek-minister-van-defensie
Kralendijk – Onlangs heeft de minister van defensie mw Jeanine Hennis-Plasschaert een werkbezoek afgelegd op Bonaire. Gedurende dit bezoek heeft de minister ook gesproken met gezaghebber Edison Rijna. Tijdens dit gesprek werd ook gepraat over de taken die het ministerie van defensie heeft met betrekking tot ons eiland. Het betreft hier taken van onder andere de Koninklijke Marechaussee, de Kustwacht en de Koninklijke Marine. Er is gesproken over onderwerpen zoals hoe de samenwerking tussen de korpsen te verstevigen voor wat betreft de taken die ten behoeve van ons eiland moeten worden uitgevoerd. Over het algemeen kan gezegd worden dat het een prettig gesprek was en de minister van defensie heeft laten zien dat ze de wil heeft om al haar medewerking te verlenen waar dat nodig is.

Deel dit artikel