Geen categorie

Markt goede doel Rotary Club in Wilhelminapark

Markt goede doel Rotary Club in Wilhelminapark

KRALENDIJK — De Rotary Club Bonaire houdt woensdag 27 april een grote feria op het Wilhelminaplein. De markt is bedoeld om geld in te zamelen voor goede doelen, als de strijd tegen analfabetisme.

Tijdens de ‘Feria Rotaria’ zijn verschillende nieuwe en gebruikte spullen – meubels, bouwmaterialen, huishoudelijke artikelen, kleding, schoenen, boeken en planten – tegen aantrekkelijke prijzen te koop.

Daarnaast is er muziek, dans en zijn er stands met eten en drinken. Particulieren en bedrijven die producten willen aandragen voor de feria, kunnen daarvoor contact opnemen met de Rotary. De opbrengsten gaan onder meer naar de mediabus, een ‘rijdende biblio- en mediatheek’, die sinds eind vorige maand de verschillende wijken van Bonaire aandoet. Ook kunnen nieuwe projecten worden geïnitieerd ten behoeve van de gemeenschap.

De markt vindt plaats tussen 9.00 en 18.00 uur.

Deel dit artikel