Veiligheid & openbare orde

Druk weekend voor de politie op Bonaire

Inbraak en vernieling

Op zaterdag 19 september werd aangifte van inbraak en vernieling in een lokaal van de Junior College gedaan. Onbekenden hebben een klaslokaal overhoop gehaald, een beeldscherm van een computer vernield en hier en daar teksten opgeschreven. De vernieling heeft tussen vrijdag, 18 september in de middaguren en zaterdag 19 september, omstreeks 7.15 uur plaatsgevonden.

Rocargo

Beroving

Op zaterdag 19 september werd aangifte gedaan van beroving. Toen het slachtoffer thuis kwam en het hek wilde sluiten, werd ze verrast door een gemaskerde manspersoon, gekleed in spijkerbroek en een zwarte hemd. De verdachte rukte de portemonnee van het slachtoffer uit haar handen en ging ervandoor.

Inbraken

Op zaterdag 19 september werd aangifte gedaan van inbraak in een restaurant aan de Kaya Grandi. Er zijn onder andere keukenbenodigdheden, een groene boormachine en een verlengkabel weggenomen. De inbraak heeft tussen vrijdag 18 september, omstreeks 24.00 uur en zaterdag 19 september omstreeks 12.30 uur plaatsgevonden.Op zondag 20 september werd aangifte gedaan van inbraak bij een duikwinkel aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Er zijn onder andere een aantal GoPro cameras, duikhorloges en diverse duikapparaten weggenomen.

Diefstal

Op zondag 20 september werd aangifte gedaan van diefstal van vier autobanden en zestien moerbouten vanonder een huurauto die aan op het terrein van een autoverhuurbedrijf aan de Kaya Finlandia geparkeerd stond. De diefstal heeft tussen zaterdag 19 september, omstreeks 15.00 uur en zondag 20 september, omstreeks 7.30 uur plaatsgevonden.

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=SnkQ&webforms_id=272904″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

 

Rocargo
Deel dit artikel