Evenementen

Bonaire bereidt zich voor op de Bonaire Regatta 2024

KRALENDIJK – Tijdens een persconferentie op 4 juli heeft de Tourism Corporation Bonaire (TCB) aangekondigd dat zij van 6 tot 12 oktober 2024 de Bonaire Regatta zullen organiseren, gesponsord door Guardian Group. Belangrijke partners zoals Timoteo Silberie van het Openbaar Lichaam Bonaire, Crystal Willems van hoofdsponsor Guardian Group, en Yamil Lasten van platina sponsor Curoil waren hierbij aanwezig.

Activiteiten en Festiviteiten

De Regatta begint op 6 oktober met watersportwedstrijden en de bekende ‘Swim to Klein Bonaire’. De activiteiten vinden plaats tussen Kas di Regatta en het Havenkantoor. TCB introduceert het ‘Regatta Village’ langs de Malekon (Boulevard), dat bestaat uit vijf delen: een kindergedeelte, een foodtruckgedeelte, een entertainmentgedeelte, een eetkraampjesgedeelte en een ruimte voor kunst en ambacht.

Entertainment Line-up

De entertainment line-up werd ook bekendgemaakt, met optredens van internationale en lokale muzikanten zoals Icons uit Curaçao, Tsunami uit Aruba, en lokale bands zoals Luis Moka i Palu Grandi, Payola, Fenty Music, JC & Friends, FMK, Rítmiko Timon, Foyan Boys en ESO. Meer acts worden begin en eind augustus aangekondigd.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo