Luchtvaart & Reizen

Winair en Air Caraïbes tekenen nieuw Interline Agreement

Het Sint-Maartense Winair heeft voorlopig het rijk alleen op de route tussen Sint-Maarten en de ABC-eilanden. Foto: ABC Online Media

PHILIPSBURG – Het vanuit Sint-Maarten opererende Winair en de Frans-Antilliaanse maatschappij Air Caraïbes hebben hun interline overeenkomst vernieuwd. Daarmee zetten beide carriers de samenwerking voort om reizen in het Caribisch gebied te vergemakkelijken. 

Hans van de Velde, directeur van Winair, en Christine Ourmières-Widener, directeur van Air Caraïbes, benadrukken beiden de voordelen van de vernieuwde samenwerking, waaronder een breder netwerk, betere aansluitingen en nieuwe kansen voor het zakendoen in het Caribisch gebied. 

Minister van Toerisme op Sint-Maarten, Grisha Heyliger-Marten, wijst op het belang van de overeenkomst voor het vergroten van de regionale connectiviteit en het toerisme. 

Franse Antillen

Air Caraïbes verbindt Europa vanaf de Orly Airport in Frankrijk met onder meer Martinique en Sint-Maarten. Daarnaast verzorgt Air Caraïbes zelf ook vluchten tussen de eilanden van de Franse Antillen, zoals Martinique, Guadeloupe en Sint-Barths. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo