Luchtvaart & Reizen

Toerismepartners Bonaire praten tijdens Connect Conferentie over vliegverbindingen 

Vlnr: BIA Directeur Maarten van der Scheer, commercieel manager BIA Edson Engelart, Veroushka de Windt van Bonhata, Elesiër Angel en Miles Mercera van de TCB. Foto: TCB

KRALENDIJK – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) is samen met andere toerismepartners zoals Bonaire International Airport (BIA) en BONHATA aanwezig op de Connect conferentie op Curaçao om daar te praten over vliegverbindingen. 

“Als onderdeel van de strategie van het Bonaire Airlift Committee hebben we onze doelen en ambities voor de komende drie jaar op het gebied van luchtvaartdienstontwikkeling vastgesteld”, zegt TCB directeur Miles Mercera. 

Na de aankondiging van Jetblue, Westjet, Corendon, AA en andere Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, ligt de focus nu op het behouden en vergroten van het marktaandeel in Noord-Amerika en Europa. Daarnaast wordt er tijd en energie gestoken in het openen van de Zuid-Amerikaanse markt.

Afspraken

Op de agenda staan deze week (vervolg)afspraken met onder meer potentiële partners zoals Avianca, Azul, Arajet, Suriname Airways. Daarnaast zijn volgens Mercera ook de regionale luchtvaartpartners zoals Zair, Divi Divi, Winair, JetAir ook onderdeel van het gesprek.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo