Overheid

Lokale uitslag Europees Parlement verkiezingen op 10 juni

KRALENDIJK – Waarnemend gezaghebber Reynolds ‘Nolly’ Oleana zal op maandag 10 juni 2024 de lokale uitslag van de verkiezingen voor het Europees Parlement bekendmaken.

De bekendmaking van de uitslag wordt uitgesteld tot 10 juni omdat kiezers in andere Europese Unie-landen nog tot en met zondag 9 juni 2024 hun stem kunnen uitbrengen. Vroegtijdige bekendmaking van de uitslag zou het stemgedrag in deze landen kunnen beïnvloeden.

In alle Europese landen worden de resultaten van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 10 juni gepubliceerd. Daarnaast zal gezaghebber Oleana op vrijdag 7 juni 2024 bekendmaken hoeveel mensen op Bonaire hebben gestemd voor deze verkiezingen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo