Luchtvaart & Reizen

Corendon bevestigt de start eigen vluchten naar Bonaire vanaf november

Vertegenwoordigers van de Corendon, TCB en Bonhata bij de officiële aankondiging van de vluchten. Foto: TCB

KRALENDIJK – Corendon Dutch Airlines heeft op woensdag officieel de start van eigen vluchten naar Bonaire aangekondigd. De vluchten volgen op het succes van eigen vluchten naar buureiland Curaçao, die afgelopen jaar van start gingen. Vanaf 3 november zal Corendon twee maal per week, op de woensdag en de zondag, met een Airbus A350 toestel naar Bonaire vliegen. 

Volgens Corendon stellen de vluchten reizigers ook in staat om individuele tickets te kopen zonder een hotelarrangement, met prijzen vanaf € 299 voor een enkele reis. 

Combinatie

De Bonaire-route wordt gecombineerd met de vluchten naar Curaçao, waarbij de vluchten landen op de luchthaven van Curaçao voordat ze doorgaan naar de Flamingo Luchthaven. Op de terugweg zijn de vluchten echter direct van Bonaire naar Amsterdam. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo