Evenementen

Straatdiner in hart van Rincon trekt 300 gasten

RINCON – Ongeveer 300 mensen verzamelden zich gisteren in Rincon voor een bijzonder diner op straat. Het evenement, georganiseerd door Posada Para Mira, vond plaats op Kaya Cornelis D. Crestiaan, waar een lange tafel met 300 stoelen was opgesteld voor een speciaal diner.

Dit unieke diner trok een grote menigte, die genoot van de gezellige sfeer onder de heldere sterrenhemel. Het was de eerste keer dat zoveel mensen samen aan één tafel aten, terwijl verschillende muziekgroepen zorgden voor entertainment met muziek. De bezoekers prezen het evenement en suggereerden dat dergelijke bijeenkomsten vaker georganiseerd zouden moeten worden gedurende het jaar.

De aanwezigen konden kiezen uit vijf verschillende lokale gerechten en een breed aanbod aan dranken van diverse bars. De organisatie van Posada Para Mira kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo