Sport & Vrije tijd

Bonaire Internationaal waterpolo toernooi van start

Het waterpolotoernooi gaat van start.

KRALENDIJK – Van 28-31 maart 2024 organiseert zwem- en waterpolovereniging Bonaire Barracudas voor de 6e keer het Internationale Waterpolo Toernooi. Teams uit Nederland, Curaçao en Bonaire gaan strijden om de eerste prijs. Locatie van het toernooi is het zwembad bij Parke Tului.

Het toernooi start donderdagmiddag om 16:30 uur met de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en De Breuly uit Zevenaar. Gelijk daarna liggen beide deelnemende teams van Bonaire tegenover elkaar in het water. Het toernooi wordt vervolgd op vrijdagmiddag en op zaterdag. Op zondagochtend worden de finales gespeeld.

Voormalig bondscoach Dames Oranje en oud-international, Arno Havenga, is op uitnodiging van de Barracudas de hele week op Bonaire en verzorgt onder andere clinics voor de waterpolojeugd. Een week vol zwemsport, want op donderdag en vrijdag vindt bij Parke Tului ook de Zwem4daagse plaats.

Bekijk hier meer sportnieuws

Deel dit artikel