Nieuws van Bonaire

Building Depot werkt hard aan laatste loodjes voor opening van winkel Bonaire

KRALENDIJK – De afgelopen dagen wordt bij het gebouw van de nieuwe Building Depot vestiging op Bonaire keihard gewerkt aan de laatste details voor de opening, die voor aanstaande vrijdag gepland staat. 

De afgelopen dagen verscheen al het kenmerkende bord op de gevel van het gebouw dat, zeker voor begrippen van het eiland, een enorme omvang kent.

Op woensdag werd nog druk gewerkt aan het leggen van klinkers en het aanbrengen van een asfalt laag op de parkeerplaats. 

Nieuw aanbod

Veel consumenten op het eiland kijken reikhalzend uit naar de opening van de winkel, die veel nieuwe producten naar het eiland brengt. Behalve bouwmaterialen gaat het daarbij ook om relatief betaalbare meubels en huishoudelijke spullen. 

1200
Deel dit artikel