Nieuws van Bonaire

TCB organiseert geslaagde speurtocht door centrum van Kralendijk

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) kijkt terug op een geslaagde speurtocht door het centrum van Kralendijk. De speurtocht vond zaterdag 23 september plaats en werd georganiseerd in verband met de tourismemaand.

Aan de speurtocht hebben dertien groepen, die elk uit vijf jongeren onder leiding van een volwassene bestond, meegedaan. Elke groep vertegenwoordigde een eigen kleur. De speurtocht ging langs verschillende toeristische en historische plaatsen met bijbehorende activiteiten. Na de speurtocht kregen alle deelnemers een lunch bij El Mundo Restaurant en ook een goody bag van de TCB.

Met de speurtocht konden diverse prijzen gewonnen worden. Groep Roze won de eerste prijs, gevolgd door Groep Wit en Groep Zwart. De prijs voor de meest creatieve kleur ging ook naar Groep Wit. De ‘Best On Time Award’ werd gewonnen door Groep Grijs. De prijzen worden tijdens de Taste of Bonaire uitgereikt, op zaterdag 30 september, waar de toerismemaand afgesloten wordt.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo