Nieuws van Bonaire

Overheid Bonaire zoekt nieuwe organisator carnaval

KRALENDIJK- De sectie Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) nodigt geïnteresseerde organisaties uit om voorstellen in te dienen voor het organiseren van carnaval 2024 en bijbehorende activiteiten. 

De vorige organisator, ‘Klave’ is niet langer beschikbaar. Aanvragen kunnen tot 30 september 2023 worden ingediend voor evenementen van de carnavalsperiode, van opening tot verbranding van Rei Momo. Na de sluitingsdatum beslist SKAL welke groep(en) het carnaval gaan organiseren, mogelijk samen met anderen. 

Rocargo

Meerjarenplan

Groepen moeten ook een meerjarenplan presenteren en rekening houden met voorbereidingstijd. De uiterste datum voor het indienen van een voorstel is 30 september aanstaande. 

Deel dit artikel