Nieuws van Bonaire

Renovatie Kaya Grandi vóór Regatta en hoogseizoen afgerond

KRALENDIJK – De renovatie van Kaya Grandi bevindt zich in de tweede fase en verloopt volgens schema, dit laat gedeputeerde Hennyson Thielman, verantwoordelijk voor ruimte en ontwikkeling, weten. De nadruk ligt op effectieve communicatie en informatievoorziening om verstoring voor winkeliers en gebruikers te minimaliseren.

Gedeputeerde Thielman heeft persoonlijke gesprekken gevoerd met winkeliers om hun zorgen te bespreken. Zorgen over de planning zijn aangepakt, met de verzekering dat “de werkzaamheden vóór de Regatta en het hoogseizoen worden afgerond”, aldus Thielman.

De werkzaamheden begonnen bij Kaya Isla Riba en omvatten momenteel de kruising tussen Kaya Isla Riba en Kaya Grandi. Een gedeelte van Kaya Grandi zal tijdens deze fase tijdelijk worden afgesloten, van Banco di Caribe tot het einde bij het Centro-gebouw.

Deel dit artikel