Advertentie

Ontvangt u pensioen? Meld u dan bij SZW Caribisch Nederland | Advertentie

SZW Caribisch Nederland werkt pensioen-bestanden bij

Bent u woonachtig in Caribisch Nederland en ontvangt u pensioen (AOV/AWW)? Dan wordt u vriendelijk verzocht gedurende de maanden juli en augustus langs te komen op het kantoor van de RCN-unit Sociale Zaken en Werkgelegenheid Caribisch Nederland (SZW). Het meenemen van uw ID-kaart is voldoende voor deze controle.

U kunt in juli en augustus dagelijks zonder afspraak langskomen van 8:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur.

SZW-medewerkers voeren in afstemming met instellingen voor wonen en dagbesteding de controles op locatie uit bij inwonende gepensioneerden. Andere gepensioneerden die (fysiek) beperkt zijn of niet in staat zijn om tijdens de aangegeven controle periode naar kantoor te komen, kunnen contact opnemen met SZW via telefoonnummer 715 8888 (Bonaire), 3183376 (Sint Eustatius), 416 3804 (Saba) of een email sturen naar pensioen@rijksdienstcn.com om een afspraak te maken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo